Review: Castle – Serie

Laat je meevoeren met een nieuwe succesvolle hitserie, boordevol prikkelende humor en een getalenteerde cast.

Richard (Rick) Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.

Afbeelding

Trailer:

 

Castle is een serie die een perfecte combinatie heeft van actie en humor. De hoofdpersonages ontwikkelen tijdens de serie een soort haat-liefde verhouding wat tot vele komische momenten leidt. Ook de cast om de twee heen doet het enorm goed. De moeder van Castle zorgt voor een groot deel van de humor in het gezin, de dochter is de verstandige. Castle zelf is af en toe net een kind en dan is zelfs zijn dochter Alexis meer volwassen. Als je graag wilt meedenken wie de moordenaar is, moet je deze serie echter niet kijken. Om er zelf achter te komen laten de makers net niet genoeg zien.
Het is een serie die je heerlijk vanaf de bank kan bekijken en voor je het weet ben je door tien afleveringen heen. Het is echt een serie die smaakt naar meer…
Ikzelf ben nooit zo van de detectiveseries, ik vind ze te bloederig en gewoon niet interessant. Tot ik Castle vond. Ik kwam er toevallig langs op tv en nu wacht ik vol verwachting op de nieuwe aflevering.

De serie is nu bezig in zijn vierde seizoen en de andere drie zijn al uitgebracht op DVD. Seizoen 1 & 2 op Bol.com voor 32,99 en seizoen 3 voor 49,99.
Het vierde seizoen word uitgezonden op sbs 6 om half tien (21:30)

Heb jij wel eens Castle gekeken? Of wil je het door deze review gaan kijken? Laat het ons weten!

Advertenties

One thought on “Review: Castle – Serie

  1. Ik volg Castle al een tijdje! Het programma is grappig, vol actie en met een vleugje romantiek, de perfecte combinatie. :p In België wordt het uitgezonden op vt4 en nu tijdens de vakantie zijn er zelfs 2 afleveringen na elkaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s