Contact

Bezoekers

We vinden het erg leuk om reacties te krijgen op onze blog. Daarom mag je ook altijd een mailtje sturen, dit kan naar deladylibrary@gmail.com. We zullen altijd een mailtje terug sturen! Om op de hoogte te blijven van onze nieuwste recensies raden wij je aan om ons te volgen via Bloglovin’.

Zakelijk

We willen graag uw boek recenseren, maar onze mening zijn eerlijk en dat hoeft niet altijd positief te zijn. Daarnaast kunt u ook een winactie via ons organiseren. U kunt contact met ons opnemen via deladylibrary@gmail.com. Wij lezen vooral boeken in de doelgroep 12-18, maar we staan ook open voor nieuwe genres.

Advertenties

4 thoughts on “Contact

  1. Toffe blog! Hebben jullie boektips voor een meisje van 16 dat van boeken houdt waar er veel romantiek, liefde inzit? Of kennen jullie nog typische vampier boeken die zeker de moeite zijn om te lezen?
    groetjes

    • Ik heb het even aan de andere lady’s gevraagd en zij kwamen met de volgende tips: Drift van Becca Fitzpatrick, Matched van Ally Condie, Delirium Amoris van Lauren Oliver, Kamer 16 van Maureen Johnson en de serie Huis van de Nacht van P.C. en Kristin Cast! Hoop dat je er wat aan hebt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s