De Lady Library op social media

weheartit

bron: weheartit

Elke week plaatsen wij recensies, tags, verhalen of nieuwtjes over boeken. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwste artikelen zijn er verschillende mogelijkheden om ons te volgen. We hebben ze allemaal op een rijtje gezet!

Banner WordPress

WordPress Reader

Voor degenen die zelf ook een blog via WordPress beheren, is de WordPress Reader een handig middel. Met één klik op de knop kun je posts van anderen liken en blogs volgen. Helaas is dit dus alleen maar mogelijk bij WordPress blogs, maar alsnog is het best handig om te gebruiken. Heb je dus een WordPress blog, log dan in en klik bovenin om ons te volgen!

~

Banner Bloglovin

Bloglovin

Bloglovin werkt hetzelfde als de WordPress Reader, maar dan voor alle blogs die zich hebben aangesloten bij Bloglovin! Dat is natuurlijk veel handiger. Zo kun je op elk moment zien of er iemand een nieuw artikel heeft geplaatst. Ook wij zijn te volgen via Bloglovin, klik hier om ons te volgen. We hebben net de 40 followers bereikt en daar zijn we al heel erg blij mee!

~

Banner Twitter

Twitter

Geen zin om weer – zucht – een account aan te maken, dan kun je ons ook gewoon volgen op Twitter. Ook daar verschijnt er meteen een tweet als er een nieuw artikel is geplaatst en bovendien (re)tweeten we zelf ook wel eens wat leuks. We hebben inmiddels al 78 volgers en zitten net boven de 200 tweets.

~

Banner Facebook

Facebook

Geen WordPress, geen Bloglovin en ook geen Twitter? Dan bestaat er nog iets als Facebook! Sinds kort hebben we ook een eigen Facebookpagina. Het werkt hetzelfde als Twitter, want ook op onze Facebookpagina komt meteen een bericht als er een nieuw artikel online staat. Wel moet je ons eerst even liken voordat het in je timeline verschijnt!

Advertenties

One thought on “De Lady Library op social media

  1. Pingback: Terugblik: februari 2013 | De Lady Library

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s