Ice Age 4: Continental Drift

Recensie Ice Age 4

Eén van de meest geliefde trio’s uit de filmgeschiedenis — Ice Age’s Manny, Diego en Sid— gaan op het grootste avontuur tot dusver in Ice Age 4: Continental Drift. Nadat een compleet continent op drift is geslagen, raken onze helden gescheiden van de rest van de kudde en gebruiken een ijsberg als schip om weer thuis te komen. Dit alles leidt hen op een epische overzeese zoektocht. Met meer avontuur dan ooit tevoren, wordt het onmogelijke van ze gevraagd terwijl ze exotische zeemonsters ontmoeten, een compleet nieuwe wereld verkennen en meedogenloze piraten bevechten. Ondertussen gaat Scrat nog steeds op zoek naar zijn geliefde eikel, dit brengt hem vervolgens op plaatsen waar geen enkele prehistorische eekhoorn ooit eerder kwam.

Het was weer eens tijd voor een gezellige filmmiddag met vriendinnen. We besloten om Ice Age 4: Continental Drift te gaan kijken. Geanimeerde films zijn meestal erg vermakelijk om te kijken. Je hoeft er niet bij na te denken en omdat het een kinderfilm is ben je er bijna van verzekerd dat het een happy ending heeft. Zo ook Ice Age 4. We hebben echt helemaal dubbel gelegen van het lachen op sommige momenten. Ook al gebeurde er niet veel, de beestjes en hun super schattige uitstraling zorgden voor een glimlach op onze gezichten.
Veel dingen in de film zijn niet erg geloofwaardig, maar het is dan ook een echte kinderfilm. Ook Scrat, de eekhoorn met een grote obsessie voor eikeltjes, ontbrak natuurlijk niet. Hij heeft niets met het verhaal te maken, maar zijn momenten in de film zijn geniaal.
Bij Ice Age 4 hoef je niet na te denken en kan je lekker lachen. Een echte aanrader!

Titel: Ice Age 4: Continental Drift
Regie: Steve Martino & Mike Thurmeier
Verschenen: november 2012
Duur: 94 minuten
Prijs: 17.99
‘Bestel op Cosmox.nl’

Beoordeling Hartje 5

Liefs

Advertenties

3 thoughts on “Ice Age 4: Continental Drift

  1. Pingback: Terugblik: januari 2013 | De Lady Library

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s