Recensie: New Girl (serie)

Recensie New Girl

Na een ellendige liefdesbreuk, trekt de optimistische en ruimdenkende Jess in bij drie vrijgezelle mannen die zelf genoeg problemen hebben. Winston is een voormalig atleet, Nick is een besluiteloze barman die gestopt is met zijn studie rechten en Schmidt is een excentrieke vrouwenversierder die vooral verliefd is op zichzelf. Samen met haar prachtig mooie beste vriendin Cece, ontdekt Jess dat het leven met deze jongens een uitdagend en hilarisch avontuur kan zijn.

New Girl is de perfecte serie om even aan het drukke schoolleven te ontsnappen. Heerlijk ongecompliceerd en tranen van het lachen zijn gegarandeerd.

Jess’ belevenissen zijn hilarisch en af en toe is ze ook heerlijk lomp en klunzig. Maar ondanks dat is ze ook ontzettend lief en natuurlijk ook onzeker. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik mezelf helemaal terugzie in Jess.

De drie huisgenoten zijn alle drie hartstikke lief, maar het blijven natuurlijk jongens die niets snappen van de struggles van een meisje. Jess is een echt meisje-meisje, dus de combinatie zorgt voor heel wat grappige situaties.

Al met al zorgt een heerlijke serie om eventjes te relaxen na een drukke schooldag. Ik volg deze serie via internet en elke donderdag staat er een nieuwe aflevering voor me klaar.

Titel: New Girl
Seizoenen: 1, het 2e is bezig
Prijs: €22,99
Bestel op Cosmox.nl
Of kijk via internet, wel zonder ondertitels

Ken jij New Girl al? Lig je ook altijd in een deuk? Of is dit niet echt een serie voor jou?
Beoordeling Hartje 4Liefs

Advertenties

3 thoughts on “Recensie: New Girl (serie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s