Recensie: Ted

John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vriendschap met zijn gemene, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

Deze film heb ik voor mijn verjaardag in de bioscoop gezien. We moesten er in het begin allemaal een beetje inkomen, het is geen film die je meteen in de eerste vijf minuten helemaal inpakt. Het is een echte komedie, want voor een diepgaand verhaal kun je beter naar een andere film gaan.

De relatie van John en zijn vriendin staat eigenlijk in de hele film centraal. Zij pikt het namelijk niet meer dat Ted steeds op de eerste plaats komt, wat ik behoorlijk goed kan begrijpen. Verder zitten er hele grappige scènes in, zoals wanneer ze de ‘Thunder Song’ zingen. Maar in de film zitten ook wat elementen waarvan ik dacht: ‘Tja…’, zoals het hele ‘Flash Gordon’ verhaal, waar ik eigenlijk niks aan vond.

Ted is een perfecte komedie waarbij je kunt lachen en huilen, maar waarbij je in ieder geval niet te veel hoeft na te denken. Geen diepgaand verhaal, een beetje teleurstellend einde, maar leuk voor op de zondagmiddag.

Titel: Ted
Regie: Seth MacFarlane
Verschenen: september 2012
Duur: 106 minuten

Wat vond jij de leukste scène in Ted?

Advertenties

2 thoughts on “Recensie: Ted

  1. Pingback: Terugblik: november | De Lady Library

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s