LOL: Laughing Out Loud

Via sociale netwerken delen de zestienjarige scholiere Lola en haar vrienden alles met elkaar, van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders. Als Lola’s moeder het openhartige dagboek van Lola leest, beseft ze hoe groot het verschil tussen hun generaties is. Intussen is Lola vooral druk met haar gevoelens voor haar beste vriend Kyle, van wie ze zich nu pas realiseert dat hij veel meer voor haar betekent. Lola weet niet wat ze moet doen. Ze wordt nerveuzer als ze merkt dat haar klasgenoot Ashley de knappe Kyle ook wel ziet zitten. Als de hele klas een studiereis naar Parijs maakt, lijken de ware gevoelens naar boven te komen.

LOL: Laughing Out Loud is een film die precies op het goede moment uitkomt. Het nieuwe schooljaar begint, vriendschappen gaan soms meer betekenen dan eerst en goede cijfers halen is niet altijd makkelijk. Een herkenbare film dus!

Bij Miley Cyrus moet ik altijd meteen aan de Hannah Montana films denken, maar in deze film doet ze het echt goed. In de film zet ze een grote stap om volwassen te worden, ze experimenteert met onder andere seks en drugs. Haar moeder, Demi Moore, heeft het daar moeilijk mee, maar ondertussen is haar liefdesleven ook niet helemaal zeker.

Het verhaal zelf is erg leuk, maar ik vind het niet geweldig. Toch zijn er genoeg momenten waarop je kan lachen, huilen en zwijmelen. Want zeg nou zelf, het is toch he-le-maal niet vervelend om naar de 20-jarige Douglas Booth te kijken? Ik vind hem in de film zó schattig samen met Miley, volgens mij droomt elk meisje daarvan.

LOL is een film die leuk is om eens tussendoor te kijken met vriendinnen, ik raad hem zeker aan, maar er zijn leukere films.

Titel: LOL: Laughing Out Loud
Regie: Lisa Azuelos
Verschenen: Juni 2012
Duur: 98 minuten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s