Recensie: She’s The Man

Het damesvoetbalteam op de school van de aantrekkelijke Viola wordt opgeheven. Om toch te kunnen spelen vermomt ze zich als haar tweelingbroer Sebastian. Niemand heeft iets in de gaten, maar zo makkelijk is dit niet vol te houden als je moet douchen met de jongens, iedereen zich scheert en je staand moet plassen. Tot overmaat van ramp wordt ze verliefd op haar kamergenoot en valt het meest sexy meisje van de school als een blok voor haar. Hoe gaat Viola dit in vredesnaam volhouden? Hilarische misverstanden en dolkomische situaties zijn gegarandeerd!

Ik zag dat deze film weer op TV zou komen en ik nam hem gelijk op. Wij hebben zo’n opnamekastje waardoor je een programma of film later terug kunt kijken. Ik neem leuke films dus altijd op, zodat ik ze de volgende dag kan kijken en de reclames door kan spoelen.
She’s The Man is een heerlijke romantische komedie waar je eigenlijk maar positief over kunt zijn. Het verhaal is hilarisch, de acteurs spelen goed en Channing Tatum is natuurlijk een groot pluspunt! Het lijkt wel of ze hem expres vaak zonder shirt laten spelen. Een heerlijke film voor een lui meidenavondje dus!

Titel: She’s The Man
Regie: Andy Fickman
Verschenen: 2006
Duur: 105 minuten

Laat ons weten wat jij van deze film vind in de comments!

Advertenties

2 thoughts on “Recensie: She’s The Man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s