Recensie: This Means War

De CIA-agenten FDR (Chris Pine) en Tuck (Tom Hardy) zijn beste vrienden. Jarenlang hebben ze zij aan zij gevochten in alle uithoeken van de wereld. Als ze geschorst worden na een roekeloze missie krijgen ze huisarrest. Om de tijd te doden, start Tuck met internetdaten in de hoop wat liefde te vinden. FDR is daar helemaal niet mee bezig en versierd elke keer weer een andere schoonheid. Nadat Tuck een succesvolle date heeft gehad Lauren, komt FDR haar tegen.
Aanvankelijk zoekt hij natuurlijk alleen maar wat vertier. Maar als hij door haar keihard wordt afgewezen, raakt ook hij geïnteresseerd. Deze succesvolle single zorgt wel voor uitdaging, denkt FDR. Als de twee agenten op hun werk vervolgens allebei enthousiast beginnen te praten over hun nieuwe vriendinnen, blijkt dat het om dezelfde vrouw gaat. Dan begint een wedstrijdje tussen de twee wie haar zal veroveren. En daarbij maken de bikkels gebruik van al hun spionnentalent. Niets is hen gek genoeg in de strijd om de liefde voor Lauren.

Gelachen heb ik tijdens deze film een hoop. Deze film zat vol met hilarische gebeurtenissen en het kijken was dan ook geen moment saai. De vele actie die in deze film plaats vond, zorgde ervoor dat het één groot vermaak was. Daarbij was het kijken naar Chris Pine en Tom Hardy ook zeker geen straf.
Het verhaal is misschien een tikkeltje cliché en misschien vraag je je na een tijdje af of ze niet ongelooflijk veel geld uitgeven, wat een beetje onrealistisch is. Maar met al de grappige en gevarieerde plannen van de agenten om de dates te ruïneren, maken ze een hoop goed.
Kortom, met deze film kun je buikpijn verwachten van het lachen.


Titel: This Means War
Regie: McG
Verschenen: 23 februari 2012
Duur: 98 minuten.

Heb jij deze film ook gezien en kwam je bij sommige delen ook niet meer bij? Of vind je dit juist een slechte film?

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Recensie: This Means War

  1. Deze film heb ik een tijdje terug met 2 vriendinnen gekeken en dat zorgde voor een leuk meidenmiddagje!
    Ik vond het eigenlijk echt een hele leuke film, ook omdat Reese Witherspoon er in speelt, haar films vind ik meestal erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s