Facebook: ReadzNL

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een Facebookaccount. Snap je de bedoeling van de site nog niet helemaal? Facebook is een social netwerk site waar elke dag miljoenen mensen delen wat ze aan het doen zijn. Je kunt vrienden uitnodigen, zodat je ziet wat hen bezig houdt, berichten op hun ‘prikbord’ plaatsen en pagina’s liken.

Er zijn zoveel pagina’s dat je ze echt niet allemaal kan liken. Zo heb je speciale pagina’s voor The Sims 3, H&M en Ben & Jerry’s. Maar sinds kort bestaat er ook een speciale pagina met boekennieuws voor jongeren! En wie wil dat nou niet?

ReadzNL is een Facebookpagina waar het nieuws rondom boeken online komt. Deze informatie wordt verzameld door de uitgeverijen A.W. Bruna, Lev., Signatuur en De Arbeiderspers.

Ik ben gevraagd om speciaal voor deze pagina wat te vertellen over bloggen. En natuurlijk heb ik dat gedaan! Het interview staat inmiddels online, bedankt A.W. Bruna! Je kunt het interview ook lezen zonder dat je een Facebookaccount hebt, dus neem zeker een kijkje.

Klik hier om naar de ReadzNL Facebookpagina te gaan.

Wat vinden jullie van de pagina? En hebben jullie het interview gelezen?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s